Wednesday, October 24, 2007

hard days, came over me

Huvudvärk och irrititation har tydligen blivit the new black för dom senaste dagarna. Inte så fashion om du frågar mej, mest jobbigt. Jag har varit så sjukt irriterad på alla, och arg och besviken. Och så har jag gjort bra saker i skolan och sen har jag lyckats klanta till det och förstört allt eller fått börja om från början. VAD ÄR DET FÖR FEL på allt just nu? VA?
Skulle ta en promenad igår och sen skulle ja köpa en matlådelåda. Och smart(?) som jag är gick jag till affären först och köpte burken och sen fick jag gå runt och släpa på den hela min promenad, för uppenbarligen hade jag inte fattat att det gick att gå hem och lämna burken innan jag fortsatte promenera. (Sen gick jag hem, stekte ett berg med pannkakor och åt upp allihopa!)

Det är kanske därför jag har så ont i huvudet, det är min hjärna som håller på att frätas bort. Och därmed gör jag oxå så där klantiga grejer och fuckar upp sakerna i skolan.
Hur ska jag lösa det här månntro? Ett höstlov lär ju inte räcka. Då kommer jag ändå ha fullt upp med massa exotiska saker bla, hannas birthdaybash, spelnig på klubb smart, hälsa på mamma å pappa, handla hylla på ikea,....etc.
Näe ge mej en personlig assistent...ja jag skojar inte. Nån som kan sköta viktiga grejer åt mej, laga min mat, ge mej ryggmassage, ta ut soporna, peppa mej att träna, krama mej när jag behöver det och sånt där annat livsviktigt. Jag behöver...NU!

No comments:

Post a Comment