Wednesday, July 09, 2008

bitter?

igår var jag på gymmet igen. gymmet är kul. det går fort. och man blir svettig och sen känner man sej så jävla bra när man är klar. värsta kicken ja lovar.
det finns bara en sak som är tråkigt, jag har ingen att gå och träna ihop med. det hade ju varit mycket mer peppande om någon velat gå och träna ihop med mej. då kunde man tagga varandra och ha någon att prata med emellan övningarna. men alla är så upptagna här eller o-träniga...
nu får jag lyssna på min i-pod och titta på svettiga musklisar som lyfter jätte tunga hantlar istället.

idag är jag ledig. och helt utan planer. och det är varmt ute. jag är helt osugen på att det ska vara över 20 grader utomhus i den här stan. man orkart ju inte. då vill man ligga på en filt vid en liten sjö och läsa en bra bok. inte hänga runt här. framförallt inte själv.

OK jag vet, jag är lite bitter för att jag känner mej så ensam i den här staden. men det är ju jobbigt. dom jag gillar att hänga med i den här stan jobbar ju hela tiden och på massa konstiga tider jämfört med mej. så den som bor närmast och jag hänger med mest är ju leo, men han har ju ett eget liv oxå och jag hatar att jag känner mej helt övergiven när han har plans eller är busy.
oh morrr......jag gillar inte sthlm just nu. inte ett dyft.
ge mej ett landställe vid en sjö så flyttar jag dit. NU.jag kan hänga ut där odla pelargoner och dricka kaffe dagarna i ända.

2 comments:

  1. kom hem till örebro nästa helg! inte så mycket sjö men dock en trevlig grillfest! det vet jag redan såhär i förhand. jag har till exempel bokat solen och bästa folket.

    ReplyDelete
  2. oh näst ahelg går inte. jag ska jobba på lördag och sen på söndag åker jag till sälen för att skogs-nörda mej en vecka. tråååkobert asså. men sen kommer ja säkert dit en sväng minst.

    ReplyDelete