Thursday, May 20, 2010

EAT THIS SUCKERS!!!!

jag hann både på rekryteringsmeeting OCH vara först på butiken med paisley-byxorna.
ÄGER!!!! (byxorna alltså)
men vad hade dem gjort med allt annat i kollektionen, såg inte alls ut som på bilderna, konstiga tyg-material och utbytta mönster.
dålit

8 comments:

  1. jaa verkar så..har sett att de gjort det där halsbandet fult tex

    ReplyDelete
  2. men eller hur. från att ha varit snyggt i zebra vare nåt mjäkigt afrika-pattern på. och de där fina tunikorna med virkad kant var i sjuuuuuukt konstigt material. lite äckligt. svettigt typ.

    ReplyDelete
  3. haha jag köpte den äckliga tröjan idag. på näätet. får se om jag får äckelattack av den sen då!

    ReplyDelete
  4. ja..lite kinatecken-style på halsbandsmönstret

    ReplyDelete
  5. hanna - den kanske var ok att ha på sej. den bara kändes inte alls som jag förväntat mej. och jag tyckte själv att den hade lite skumt material. men som sagt, den kan lika gärna vara jätte skönt. vem är jag att döma =)

    ReplyDelete
  6. jag trodde den var typ i bomull, men sen såg jag att den var lite glansigare. så jag kan tänka mig att den är typ i samma qualityyy som min rosa jag sytt du vet? lite 60-70-tals päckel? fast det går ju att ha på sig ibland! typ midsommar. och varenda dag på peace & love. tyyyp. haha. men ären för äcklig tänker jag skicka tillbaka den.

    ReplyDelete
  7. nu har jag känt på tunikan i örebro. WTF???? vad vare där för material?? det var iof tunnare än jag trodde, så säkert inte så svettigt. men de såg ju LÅÅNGT ifrån ut som på bilden? vafan. vad arg jag blir. H&M=LJUGARE.

    ReplyDelete
  8. ja mitt paisley-mönster var ju inte riktigt ÄKTA paisly om man man säger så. det var lixom lite pixel-paisley. men det sket ja i och körde ändå.

    vill oxå ha en sån där stor å fin midsommar tunika.
    får ta nåt gammart lakan och klippa hål i .
    har man ju iaf råd mä

    ReplyDelete