Monday, November 23, 2009

bildarkivet ger: SKOLFOTON

bild 1. i örebro hade vi en avslutnings-foto-katalog för alla nionde-klasser. på dessa kort kunde man spexa loss totalt om man ville. jag är absolut inte en osäker person som ni kanske ser och tar i rejält med spexet och håller en plastblomma!!! (observera det vita läppstiftet, fashion)
bild 2. första året på gymnasiet. ett härligt nervöst lite snett leende. som att jag lixom inte riktigt får upp den andra mungipan för att jag är så helvetiskt spänd. jag var som sagt JÄVLIGT säker på den tiden.
bild 3. andra året på gymnasiet. för att slippa att få ett snett leende valde jag här att bita ihop och se stenhård ut. men ena mungipan lyckas ändå dra lite uppåt och jag får till nån slags mona-lisa look. (observera det chock-vita håret, fashion)
bild 4. sista året på gymnasiet. nej jag råkade inte ut för en olycka och blev lätt mongo innan detta fotot, nej anledningen till min fantastiskt snygga min var att våran klass tänkte spexa lite extra och försökte efterlikna nån slags sandwich-reklam(??????) samt att alla hade randigt på sej, ytterst smickrande för en putande öl-mage. observera gärna små-stads frisyren med svart underhår. (detta dessutom säkert minst 4 år efter att det var "inne", fashion)

3 comments:

  1. haha i löv! men du fick ju inte med byxbens-uppviket på sista!

    ReplyDelete
  2. haha den där reklamen..det bästa var att man trodde det var en inovativ idé..vilken besvikelse det skulle varit om man vetat att samma "spex" florerade i typ 8 miljoner skolkataloger

    ReplyDelete
  3. usch jag ser ut som olika sorters hundar i mina kataloger...drog jag mej just till minnes

    ReplyDelete