Tuesday, December 27, 2005

...too strong for too long, and I can't be without you baby

tack chefen för julklappen. den var bra och jag ska använda den varje dag tills den är slut. det är väl lika bra det! Hela julhelgen blev allt annat än jag förväntat mej. Fick värlsdhistoriens finaste julklapp. tack mor och far. Hela släkten blev lite skrämda över när jag började störtböla av glädje. haha. men ibland måste man, om det finns massa tårar inombords. Då kan dom komma fram när man minst anar det. Och jädrar va skönt det var. Juldagskvällen blev så jädra lyckad. kan inte alla utegångskvällar vara som den. inga förväntningar what so ever och sen bara en sjukt kul kväll när alla snällisar är hemma och samlade på samma ställe (nästan).
idag blir det duschen,. det var nog tre dar sen sist. haha. äckligt. men så går det när man dricker jäger, går ut å dansar och jobbar, utan paus emellan.
i fredags var det en som var världens snällaste och torkade bort tårarna och bara brydde sig om en stund. och gav mej kramarna som jag behövde och som bara lyssnade utan att analysera. tack igen. I like you a lot.

No comments:

Post a Comment